Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een thuisbatterij een slimme keuze om gezamenlijke zonne-energie op te slaan. Hiermee verlaag je de energiekosten voor alle bewoners en maak je het gebouw duurzamer. Het is een investering in kostenbesparing en een groenere leefomgeving.
Een thuisbatterij bij een VvE verlaagt de energiekosten voor alle bewoners en vermindert afhankelijkheid van het energienet. Daarnaast draagt het bij aan de verduurzaming van het gebouw, wat de waarde en aantrekkelijkheid van de appartementen verhoogt. Het systeem biedt bovendien flexibiliteit om de batterijcapaciteit aan te passen aan het gezamenlijke energieverbruik.
Bij een VvE wordt de thuisbatterij centraal geplaatst en gekoppeld aan de zonnepanelen van het gebouw. De opgeslagen energie wordt verdeeld over de gemeenschappelijke ruimtes of individuele appartementen. Bij ZYNC zorgen we voor een oplossing op maat en nemen we de installatie, monitoring en onderhoud volledig uit handen, zodat de VvE zorgeloos kan profiteren.
Stap 1: Vraag een offerte aan of vul de keuzehulp in
Stap 2: Er wordt contact opgenomen om jouw situatie door te nemen
Stap 3: Een offerte op maat wordt opgesteld en naar je doorgestuurd
Stap 4: Als je tevreden bent met het voorstel, plannen we de installatie in
Stap 5: Installeren maar! Zo kan jij zorgeloos laden
Klantervaringen
Na uitgebreid zoekwerk ben ik met Zync in zee gegaan. Vanaf het eerste contact een erg goed gevoel aan over gehouden. Daarnaast hebben ze een scherp en goed concurrerende aanbieding gedaan. Ook voor de installatie kwamen erg vriendelijke installateurs! Tevreden met deze goede partij, ik zou ze zeker aanraden!
Steven Klarenbeek
Veelgestelde vragen
Is een thuisbatterij geschikt voor een VvE?
Waarom is een thuisbatterij een slimme investering voor VvE's?
Hoe snel verdien ik een thuisbatterij terug?
Hoeveel opslagcapaciteit heb ik nodig?
Hebben we toestemming nodig van alle leden voor de installatie van een thuisbatterij?
Wat is de gemiddelde levensduur van een thuisbatterij?